Културен Клъстер България отново в гр. Варна (25.02.2019)


„КУЛТУРЕН КЛЪСТЕР БЪЛГАРИЯ“ ТЪРСИ ПАРТНЬОРИ И ПРЕДЛАГА ИДЕИ
НОВА СРЕЩА ВЪВ ВАРНА НА 25 ФЕВРУАРИ Т.Г.

Сдружение „Културен Клъстер България“ кани приятели и съмишленици отново на среща във Варна в конферентна зала „Перла“, Аква хотел, на 25 февруари 2019 г. от 11.00 ч.
След първата среща на представители на Клъстера във Варна с представители на културната общност в града, бяха набелязани някои общи цели и намерения. Идеята на новата среща е да се търсят проекции за сътрудничество през 2019 г. Екип на Клъстера ще разкаже за поредните си срещи в страната и със сродни организации в чужбина и изказаните намерения на тях. Подготвяме база данни за нашите партньори, които планираме да качим на нашия интернет сайт. Изразяваме готовност за приемане на нови членове, като ще ви запознаем с условията за това.
Представители на консорциума ще ви запознаят и със заложените дейности в проекта „Подкрепа за изграждане и укрепване на капацитета на Културен Клъстер България”, и с направеното досега. Идеята е да се разшири и конкретизира сътрудничеството между Сдружението и регионалните културни институции, както и да се изградят ефективни партньорства с юридически и физически лица, представители на културния бранш в региона.
Срещата ще бъде на 25.02. 2019 г. в конферентна зала „Перла“, Аква хотел, от 11.00 часа и ще премине при следния дневен ред:
1. Запознаване с направеното досега по проекта „Културен Клъстер България“ и възможностите за включването ви в дейността на Клъстера.
2. Запознаване с условията за работа по проектите на Министерството на икономиката в областта на иновациите и конкурентноспобността.
3. Обсъждане на идеи и възможности в областта на регионалната култура, материалното и нематериалното културно наследство.

Входът и участието са свободни.

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА „КУЛТУРЕН КЛЪСТЕР БЪЛГАРИЯ”

Have any Question or Comment?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следвайте ни във Facebook и YouTube!

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube

Открийте ни

Адрес

office@culturecluster.com
пл. „Света Неделя“ №16
София 1000
България

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

„18 WOMEX“ – The World Music Expo

Интервю в „Посоки.eu“ от 24.11.2018г.