Културен Клъстер България на среща в гр. Добрич


„КУЛТУРЕН КЛЪСТЕР БЪЛГАРИЯ“ ПРЕДЛАГА ИДЕИ И КАНИ ПАРТНЬОРИ
НА СРЕЩА В ДОБРИЧ НА 27 ФЕВРУАРИ Т.Г

Сдружение „Културен Клъстер България“ кани свои съмишленици и потенциални партньори на среща-разговор в град Добрич на 27 февруари 2019 година.
На срещата гостите ще бъдат запознати с дейността и целите на Сдружението.
Някои от основните приоритети на „Културен Клъстер България“ са: предоставяне на информация в областта на културата, участие и осигуряване на достъп до програми и проекти, финансирани от Европейския съюз и/или други национални или международни донорски програми, организиране на изложения, конференции, фестивали и събития с културна насоченост, разработване и внасяне на предложения за актуализиране на нормативната база, регулираща културния сектор, насърчаване на мениджмънта в областта на изкуството и изграждане на мост между културата, бизнеса и институциите у нас.
Сдружението участва в регионални, национални и международни проекти и програми. Екипът е осъществил поредица от срещи с организации в страната и в чужбина със сходен предмет на дейност, присъствал е на международни форуми и изложения. Ще ви запознаем с интересния опит в областта на културните индустрии в Германия, Италия, Франция, Испания, Австрия.
На събитието в Добрич членове на консорциума ще информират аудиторията за заложените дейности в проекта „Подкрепа за изграждане и укрепване на капацитета на Културен Клъстер България” и направеното досега. Идеята е да се осъществи сътрудничество между Сдружението и регионалните културни институции, както и партньорства с юридически и физически лица, представители на културния бранш в региона, медиите, частни предприемачи.
Срещата ще бъде на 27.02. 2019 г. в конферентна зала 1 на хотел „България“ от 11.00 часа и ще премине при следния дневен ред:
1. Запознаване с дейността и целите на „Културен Клъстер България“.
2. Запознаване с работата по проект „Подкрепа за изграждане и укрепване на капацитета на „Културен Клъстер България“.
3. Дискусия в търсене на общи идеи и възможности в областта на регионалната култура и изкуство.

Входът и участието са свободни.

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА „КУЛТУРЕН КЛЪСТЕР БЪЛГАРИЯ

Have any Question or Comment?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Следвайте ни във Facebook и YouTube!

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube

Открийте ни

Адрес

office@culturecluster.com
пл. „Света Неделя“ №16
София 1000
България

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

„18 WOMEX“ – The World Music Expo

Интервю в „Посоки.eu“ от 24.11.2018г.